Annons
Annons

10 måsten i trädgården

Collages

När det kommer till trädgården går det inte att stressa fram saker, det tar den tiden det tar helt enkelt. Men att har framförhållning och ligga steget före i planering är a och o.

Jag har en massa saker jag skulle vilja göra i min trädgård, listan kan bli hur lång som helst men här kommer mina 10 punkter som ligger överst på min lista och som jag tycker varje trädgård bör ha!

En skön hängmatta att sova middag i-Pioner i överflöd- En kall utedusch att svalka sig i under varma sommardagar-Ett gammalt badkar man kan bada i och titta på stjärnhimmeln om kvällen-Klätterroser-Ett fint planteringsbord där man kan stå med solen gassande på ryggen-Gamla överväxta dörrar och portaler- En vedeldad pizzaugn- En stor ängsyta med vilda sommarblommor- Magisk belysning för sena middagar med vänner.

I´d rather have roses in my garden than diamonds on my neck..

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Pics via Pintrest

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar