Annons
Annons

24 timmar Stockholm

_MG_5946_Snapseed

Lämnade ett soligt Malmö igår morse.

_MG_5938_Snapseed

Syrran hade bokat biljett på Snälltåget. Jag blev väldigt förvånad, trodde inte de fanns kvar! Vi tuffade fram i lagom fart, det gnisslade och svängde, men jag njöt av mitt fina ressällskap! Linda hade två kassar fullproppade med läcker mat från Raw food house.

Annons

Vi hade det så mysigt i vår lilla kupé och de 5 timmarna och 10 minuterna susade förbi.

_MG_6036_Snapseed

När vi kom upp till Stockholm checkade vi in på Hotell With Urban Deli. Tog en drink i baren och begav oss sen till pris-utdelningen av Publishing Priset där Rå Mat var nominerad. Tyvärr blev det inget pris men vi kände oss ändå som vinnare och vi drog vidare till Taverna Brillo för att fira med tryffel-pizza & vin!

_MG_6145_Snapseed

Vaknade och kände mig utvilad, jag sov som en baby i mitt mörka rum med de sköna sängarna! Njöt av en lång frukost. Hotellet hade en fantastisk frukostbuffet, goda rawfood-puddingar och fräscha smoothies, precis i min smak!

Desktop5

Han med en runda till Fotografiska, missa inte den underbara utställningen av Anton Corbijn som visas till och med den 4e December.

_MG_5940 (2)_Snapseed

Tack Stockholm för ett trevligt dygn, nu tuffar jag söder ut!

 serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar