Annons
Annons

9 år

Home storie

Det är helt galet vad tiden och åren springer iväg. Den 30 juni, idag är en viktig dag i mitt liv. Det är nämligen dagen jag blev mamma för andra gången. Milo föddes på Isola Tiburtinas nunnesjukhus, ön i Tibern, mitt i Trastevere där vi då bodde. Det var en super het och torr sommar. De sista veckorna vaggade jag mig fram och längtade efter att få träffa honom så mycket att det nästan kändes som om det aldrig skulle ske. Gick över en vecka efter ”dodate” och tillsist hände det, värkarna satte igång!

Annons
Home storie

 

Klockan 7.17 kom han och jag minns utsikten genom mitt fönster, den brusande Tibern, den varma morgonsolen med Vatikanen och vajande palmer i bakgrunden. Milo var den blondaste bebisen någonsin som fötts på Isola Tiburtina och nunnorna var helt till sig. Alla ville ta sig en titt på den ljusa, stora vikingabebisen. Även jag fick beröm, en riktig barnaföderska som födde utan bedövning och inte sa ett knyst under hela förlossningen, detta hade dom aldrig varit med om. Så även jag gick under smeknamnet vikingakvinnan under de två dagar vi stannade på ön;)

Nio år senare är han lika blond och lika bedårande som den dagen han föddes. Världens finaste mittemellan bror, både liten och stor.

Grattis på 9 års dagen, älskar dig!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Petra Bindel

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar