Annons
Annons

Allt det vackra..

307751dcde947c0a702a7b2459789965

Jag vill tacka alla fina människor som har hört av sig till mig under den senaste veckan, som peppat, lyssnat och funnits där för mig. Det känns skönt att veta att det finns så många underbar vänner där ute, tack!

Veckan som har passerat kan nog räknas som den värsta i mitt liv, jag har träffat på känslor och tankar jag aldrig har kommit i kontakt med förut.

9fceb5ce66399fda6c73e9c1111774a9

Vi påbörjar ett sorgarbete som kommer att ta sin tid, att livet inte blev som vi hade tänkt. Drömmen om att leva i ett tryggt äktenskap, bli gamla tillsammans och njuta av våra barn sida vid sida gick i kras. Livet ville något annat för oss.

6dd50095e48175ab6edbd1c845c8dfea

Nätterna är värst, det är då sorgen griper tag i mig och jag börjar att vända och vrida på saker som har hänt, 16 år tillsammans, nästan halva mitt liv!!

Allt kommer och går i vågor, ena stunder kan jag se ljuset och tänker på att jag kan skapa precis ett sådant liv jag vill ha för att i nästa sekund falla ner i allt det mörka. Min styrka är att jag har mina tre fantastiska barn som får mig att skratta och le varje dag, som får mig att tänka på en ny framtid full med nya utmaningar och lärdomar.

Jag fick en så fin kommentar här om dagen,

There is a crack in everybody’s life, that is the only way for the light to get in.

Den lilla frasen bär jag med mig i hjärtat, tack!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Emily Quinton

Annons
DELA (23)
PINNA (30k)

22 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar