Annons
Annons

Apelsin och mynta te

_MG_2322_Snapseed

Det bästa med att jobba som frilansare är dagarna jag jobbar hemifrån. Jag kan se ut precis som jag vill, gå i pyjamas hela dagen och mitt kontor kan vara vart som helst. Just denna förmiddagen agerade sängen som kontor!

_MG_2245_Snapseed

När jag sitter vid datorn har jag nästan alltid en kopp men något varmt att smutta på. Att jag älskar te har nog ingen som läser min blogg missat. I dag kokte jag upp en rejäl sats med mynta och apelsin te. Uppiggande och värmande i vårrusket, ni måste prova! Här kommer receptet.

1 liter kokande vatten, skalet från en halv apelsin, 2 kanel stänger, 5 anis stjärnor, 6 korn svartpeppar, 1 tesk mald ingefära och en näve mynta.

Skala en halv apelsin med potatisskalare, undvik det vita som ger en ganska beskt smak. Häll i alla ingredienser utom myntan i kokande vatten och låt sjuda i 20 minuter. När det är klart servera i glas med en kvist mynta och en skiva apelsin i.

_MG_2383_Snapseed

_MG_2381_Snapseed

Nya Elle Decoration låg i postlådan i morse och jag blev extra glad när jag såg att omslaget var från Amelia Widells fina hem. Jag bloggade hos Amelia på Lovely life när hon och Johanna drev portalen för ett par år sedan. Nu är vi bloggkolleger igen här på Elle Decoration, super kul, välkommen hit Amelia!

_MG_2313_Snapseed

Annons

_MG_2301

Nu tittade visst solen fram, dags att hoppa i kläderna och köra och hämta hem mina små från skolan. Fortsatt fin Tisdag, peace!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar