Annons
Annons

Arken garden spa

unnamed-3_Snapseed

Att få vakna upp i ett soligt Håkanland och äta frukost på en varm klippa slår allt. Jag och syrran var uppe och sjöng ikapp med 140 000 andra, hela Göteborg bar sjömanskostym och sommarnatten var magisk.

unnamed-4_Snapseed

Vi bodde på Hotell Arken så hela söndagen spenderades på deras fantastiska spa.

Annons

unnamed-5_Snapseed

Det jag verkligen uppskattade var den vackra omgivningen, här har vi ett spa som förför och ger nya krafter. Att mellan en kanelbastu och en isvak kunna gå och lägga sig på klipporna med havet som fond och bara sola och njuta av naturen var verkligen underbart!

unnamed-7_Snapseed

unnamed-8_Snapseed

unnamed-11_Snapseed

Favorit var fotspa, lavendelbastun och vattensängarna i det mörkrummet.

unnamed-10_Snapseed

Helhets upplevelsen är viktig för mig när jag är på spa, jag vill att alla sinnen ska bli tillfredsställda, även de estetiska. Jag tycker dom lyckats väldigt bra med vacker konst, fina tyger och mycket gröna växter.

unnamed-15_Snapseed

Nästa gång provar jag gärna några av deras klasser, dom har både yoga och meditation och kanske kör jag även ett pass på deras gym!

unnamed-14_Snapseed

Här hade jag lätt kunnat stanna en vecka eller två.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (2)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar