Annons
Annons

Att bestämma

IMG_4758_Snapseed

4 åringar är nog det härligaste som finns, ingen annan ålder är lika rolig! Det diskuteras och frågas både om det ena och det andra. Humöret är antingen på topp eller i botten, inga filter, inget mitt i mellan här inte.

IMG_4796_Snapseed

När vi var i Kivik i somras köpte jag en liten skylt i Lisa Tofts atelier till Cleos rum. På skylten stå det, HÄR ÄR DET JAG SOM BESTÄMMER och en mer passande skylt tror jag inte det finns till denna tösens rum!

IMG_4791_Snapseed

Genom dessa dörrar är det inte vilken som helst som får passera, det finns många villkor som ska uppfyllas innan man blir insläppt.

IMG_4818_SnapseedNu är det ju min tredje gång som jag tampas med en viljestark 4-åring, det är bara att andas djupt när det är som värst och trösta sig med att det går det över;)

Så länge bråken handlar om sticksiga koftor och för tighta strumpor är det ganska OK faktiskt. Små barn små problem…

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (32)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar