Annons
Annons

Att ta sig tid att leva

IMG_4588_Snapseed

Att sova ostört en hel natt i total tystnad och vakna av galande tuppar och brunstiga brölande kossor är semester för mig.

IMG_4917_Snapseed

Jag är den första som vaknar varje morgon och det är min favorittid på dygnet, när alla mina älskade sover tungt, huset är fullt men stilla.

IMG_4952_Snapseed

Den andra som vaknar är denna lilla loppan och hundarna förstås som hälsar godmorgon glatt.

IMG_4915 (1)_Snapseed

Dagarna flyter ihop och stillheten här är underbar. Vi sover, läser, leker, går långa promenader, badar och dricker gott vin.

IMG_4603_Snapseed

Och äter väldigt gott. Som i alla franska hus har vi ett litet ostskåp och det är laddat med lokala ostar, min favorit är getosten Cabécou, mmmm

DesktopVi tar oss tiden att leva och njuta…

IMG_4955 (1)_Snapseed

Innan tiden kommer och tar oss.

serialsue-trial-1.regularserialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (5)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar