Annons
Annons

Best 2016

permalin

 2016 var året då jag på riktigt landade i vår nya familjesituation. Att leva ensam med tre barn, ta hand om ett stort hus med trädgård och jonglera det med tv-produktioner, bloggande, resor och andra jobbuppdrag har varit tufft.

Annons

Att få ihop livet och samtidigt hitta luckor för att fylla på mig själv med egentid och träning har varit en stor utmaning. Men jag tänker inte klaga för jag bestämmer själv vilken typ av liv jag vill leva och jag har så många fina människor runt om mig som stöttar och hjälper.

När nu både Kristin, Daniella och Johanna har delat sina mest gillade Instagram-bilder hänger jag på och delar mina.

Det är lite roligt att bilden från trädgården fick mer likes andra gången den publicerades så nu är den med två gånger. Den förtjänar verkligen sin plats då jag älskar min trädgård och att spendera tid där.

Min lilla fina lucia som får mitt hjärta att svämma över med kärlek varje dag. Mina underbara pojkar som sprider så mycket energi och glädje i huset, tillsammans med dom blir det aldrig tråkigt här hemma.

Min fina syster som betyder så mycket för mig skymtar under mitt magnoliaträd i fullblom, trädgårdens stolthet.

Även om det är i mitt hem som jag trivs allra bäst älskar jag att resa och detta året har jag rest en hel del. Surf i Costa Rica, hängt med barnen i södra Frankrike, ätit min bästa frukost i Santorini, shoppat på souken i Marrakech, strosat längst Tibern i Rom och har nu ett nytt favorithotell i stan som heter G-Rough.

Bilden med hästen kommer publiceras i en tidning till våren, längtar efter att se resultatet av hela plåtningen.

2017 tänker jag jobba vidare med bloggen, spela in en ny säsong av Trädgårdstider, resa till nya platser jag inte besökt förut och renovera klart min källare. Detta kommer även vara året då jag börjar ta min träning på allvar, jag ska blir bättre på att hitta luckor för att fylla på mig själv med egentid.

Även om 2017 började med en liten hangover från gårdagens fest ligger resten av året framför mig oskrivet och det känns underbart och spännande att se vad året kommer ha att erbjuda. Vill önska dig som tittar in här och som följer mig på instagram ett grymt 2017, nu kör vi!!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar