Annons
Annons

Bloggen

_MG_1517_Snapseed

Det bästa med att blogga och driva eget företag är att jag jobbar väldigt mycket hemifrån. Inga kontorstider som måste respekteras utan jag lägger upp min jobbtid precis så att det passar mig. Jag började blogga när jag flyttade hem till Sverige 2012.

Annons

Det var mest för att mina vänner som är utspridda över världen skulle få följa vår renoverings-resa med huset och kunna del se barnen växa.

_MG_1528_Snapseed

 5 år senare, mycket har hänt men jag driver fortfarande vidare bloggen och den har tagit lite olika riktningar. Mina barn kommer hem tidigt från skolan varje dag och då känns det extra bra att finnas på plats hemma med fika förberedd. På så sätt är det jätte lyxigt att jobba hemmifrån. Eftersom jag bloggar om både det ena och det andra så ser det ofta ut så här, inga konstigheter alls, barnen är ganska vana vid det här laget!

Att dela med mig av mitt liv och mitt allra privataste, det vill säga mitt hem, har blivit vardagsmat och jag älskar verkligen att dela med mig av det som inspirerar mig och det jag pysslar med. Det vore kul att höra vad du som läsare skulle vilja läsa mer om? Vill ni ha mer mat, växter eller resor, mer tips från Malmö kanske? Lämna gärna en kommentar, ris och ros, allt för att bloggen ska blomstra och leva vidare.

Ha en trevlig helg Söndag nu!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

27 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar