Annons
Annons

Att bli klippt och att hjälpa

 

Jag har sådan tur att bo i Malmö där även en av Sveriges bästa frisörer håller till… Studio 1969 ligger i utkanten av stan och är en av de coolaste jag sett! Att sen bli klippt av proffset Johan Bergelin som normalt inte klipper på salong (endast på uppdrag av mode-jobb, fotograferingar och artister) är fantastiskt….

Annons

Ibland har man tur;)

Och nu har även DU chansen att bi klippt och stylad av ett proffs!!!

 

Johan kommer nämligen att medverka i en maratonklippning för Musikhjälpen!!! Detta året kommer kommer han stå och klippa folk i en glasbur på Gustav Adolfs Torg i Göteborg den 10 December!!! Johan medverkade även förra året och drog in 50 000 kr, helt fantastiskt!!

Målet i år är att dra in 100 000 kronor, så är du sugen på att bli stylad av ett proffs samtidigt som dina pengar går till välgörande ändamål och tema i år är att kvinnor ska ha rätt att överleva sin graviditet, boka. Maila Musikhjälpen@sverigesradio.se, skriv frisör som ämne och boka in en tid, gör det nu innan det är fullt!!!!!!!! 

Läs mer här! 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar