Annons
Annons

Cosa Home Stories

_MG_6386_Snapseed

Förra vecka hade jag ett trevligt möte med Anna som driver den underbara butiken Cosa Home Stories. Butiken ligger i Kungsbackan men dom har även en webb-butik med vackra noggrant utvalda produkter.

_MG_6373_Snapseed

Jag fick med mig en hel påse med härligheter att prova! Nya Cereal, underbar att bläddra och drömma sig bort genom, älskar reportagen och bilderna från Indien.

Annons

Det lyxiga handgjorda doftljuset Lumira som doftar fikon och svartvinbär och är väldigt uppskattad av alla här hemma. Det doftar Toscana mamma!

_MG_6349_Snapseed

Den nya ekologiska handtvålen Laboratorio olfattivo fanns också med i påsen, en blomster explosion i snygg förpackning!

_MG_6378_Snapseed

Perfekta julklappstips tänker jag! Fin Måndag på er;)

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (34)
PINNA (7)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar