Annons
Annons

Dags att älska hösten!

IMG_6803_Snapseed

Pustar ut efter gårdagens plåtning. Hästar, barn, bakning och stora klänningar, kul när det blir lite over the top. Sockerkakan jag bakade med barnen blev riktigt god, lite äggskal som krasar mellan tänderna då och då är sånt man får leva med! I post-lådan låg nya Elle med det vackraste omslag jag sett på länge.

Annons

Det är stylisten Hans Blomquist som stylat, älskar stämningen och färgskalan på både omslaget och hela reportaget inne i tidningen. Måste köpa hans nya bok In the mood for colour.

IMG_6800_Snapseed

Började dagen med en joggingtur längst havet och med mina nya lurar i öronen liksom susade jag fram i höstvinden! Så mycket lättare det känns med bra ljud i öronen, jag har fått prova dessa nya lurar från Sudio som jag varmt kan rekommendera. Gillar designen och att den kopplas med blåtand till mobilen, inga långa sladdar att trassla in sig i och det funkar även att ta emot samtal! Ska jobba undan det sista för idag sen ska jag ge mig ut i trädgården och klippa ner mina rosor innan det blir frost!

serialsue-trial-1.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar