Annons
Annons

Dags för tapeter

IMG_6728_Snapseed

Som vi har rensat… Det är otroligt vad barn kan samla på sig saker på ett par år. Nu har Milo bestämt sig för att skippa alla barnsliga leksaker och vill nu ha ett typiskt tweenierum. Bara de allra coolaste sakerna får stanna kvar i det nya lilla rummet. IMG_6713_Snapseed

Alla leksaker och Lego ligger i boxar och ska säljas på Drottingtorgets loppis nu på Söndag.

Annons

Kom förbi och fynda eller bara susa förbi och säg hej vetja!

Sen har de snyggaste tapeterna från Sandberg kommit. Jag har haft en liten tapet-pause kan man säga. När jag bodde i Rom hade jag många av våra rum tapetserade men när jag renoverade huset för ett par år sedan valde jag att måla istället. Men nu är det dags för lite mönster igen!

IMG_6733_Snapseed

Milo som har utmärk smak valde tapeten rost mörkblå, kommer bli såååå snyggt tillsammans med den blåa vägg-färgen och med lite silver bling-bling! Nästa vecka hoppas jag på att vi kan börja att tapetsera, finns ju inget enklare sätt att förändra ett helt rum med!

serialsue-trial-1.regular

DELA (7)
PINNA (0)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar