Annons
Annons

Damlunch med utsikt

DSC05481_Snapseed

I fredags var jag på Damlunch med ett härligt kreativt gäng kvinnor.

IMG_5451_Snapseed

Driftiga Lina, som är AD på Garbergs, driver smyckes märket Lite Kalabalik och bloggen En lång blondin, tog initiativet till en lång härlig lunch uppe på toppen av Malmö Live. Precis vad jag behövde! Höll på att tömma min källare på en massa bråte, så fick jag en väldigt behövlig pause.

Fredag, sol, vin, utsikt över Malmö och två nya trevliga ansikten, kan det bli bättre? Marina jobbar som makeupartist och driver bloggen The Beauty Edit och Malin jobbar som fotograf. Älskar att träffa nya inspirerande människor!

IMG_5460_Snapseed

Annons

DSC05477_Snapseed

IMG_5489_Snapseed

Det är inte ofta jag käkar på Kitchen and Table, Malmös enda restaurant-rooftop 85 meter över havet. Ganska trevligt, känns inte som att man befinner sig i lilla Malmö.

IMG_5465_Snapseed

Nu tycker jag att vi kör vidare på konceptet Damlunch sista Fredagen i månaden, no matter what!

Tack för en super trevlig eftermiddag!

 serialsue-trial-1.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar