Annons
Annons

Den där klänningen…

IMG_4135_Snapseed

Svårt det där med att välja klänning inför ett bröllop. Extra svårt är det när man ska duka, servera, fixa lite mindre trädgårdsprojekt och det ska bli tv-program av det hela..

IMG_4147_Snapseed

Jag tror jag provade 20 klänningar i Köpenhamn innan jag bestämde mig för att slå till då jag hittade den perfekta på Other Stories. Well, perfekt var den kanske inte direkt. Vitt funkar ju inte på bröllop, så vidare det inte är du som gifter dig, och halslinningen var väl sådär…

Desktop

Men inget som inte går att ändra på. Lite klipp, trix och färgning.

Annons

IMG_4156_Snapseed

IMG_4204_Snapseed

Et voilá, lagom bohemiskt, färgglad och bekväm. Perfekt för morgondagens trädgårdsbröllop.

Programmet kommer att sändas den 5e September, håll utkik och tummarna för vädret i morgon.

serialsue-trial-1.regular

DELA (26)
PINNA (2)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar