Annons
Annons

Det allra viktigaste…

unnamed-2

Trots alla stora, tunga beslut och väldiga förändringar i vår familj väljer jag att se till allt det fina runt mig.

Att jag är världens lyckligaste och stoltaste mamma till tre underbara individer. Att mitt magnolia träd är på gränsen att slå ut, nu kan vi nog räkna dagarna innan alla de vackra skära blommorna kommer att förgylla vår trädgård. Att vi alla är friska och att vi lever i ett fantastiskt land där man har möjligheten att förändra sitt liv om det inte funkar som det ska. Att jag från och med nu kommer att kunna bestämma hur vårt liv ska se ut, välja hur vi ska leva vår vardag. Tonen i vårt hem ska vara ljus, mjuk, förstående och fyllt till brädden av gränslös kärlek.

unnamed

unnamed-1Duktiga Linda tog bilderna i höstas på mig och på de allra finaste jag har, mina barn.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Linda Alfvergren

 

DELA (0)
PINNA (1)

8 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar