Annons
Annons

Det magiska ljuset

IMG_3469 2_Snapseed

Jag och Cleo blev nerbjudna till den lilla ön Pantelleria av min agent och goda vän från Paris. Visst, det är veckan när allt håller på att dra igång, skolor, jobb och rutiner… Kanske lyckades vi njuta till max just därför?

IMG_3525

Jag har aldrig sett på maken till solnedgångar! Dagens höjd punkt och lyckans minut att se den eldröda solen sänka sig ned i havet och färga himmeln i regnbågens alla färger.

IMG_3455

Att få spendera en hel vecka på tumanhand med Birdy har varit underbart, när det finns tid för lek och närvaro, magin att se sig själv i hennes blick..

IMG_3337

IMG_3370

Min egen lilla solstråle som får mig att vakna med ett leende tidiga morgnar. Hon är den klokare delen av mig själv som ser livet så klart- förväntansfull mot världen och allt vad den kan ge. Du skrattande lilla flicka med solblekt krulligt hår, vad lycklig jag är att du är i just min famn.

unnamed

IMG_3388

Och vad vore väl livet utan goda vänner?

”Da soli siamo parole, insieme Poesia”

Grazie di cuore Alessandra per una settimana magica!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar