Annons
Annons

Edith Piaf och tjocka tröjor

IMG_6107_SnapseedJag packar till min Parisresa, ett par dagar i storstaden kommer att göra gott. Fylla på med lite ny energi, gå på loppisar, äta ostron och träffa vänner! Tredagar med handbagage, det ska jag väl klara…

IMG_6117_Snapseed

Igår var jag och min man i Köpenhamn och tittade på en lokal, väldigt spännande och jag med tusen idéer redan! Hann smita in på Other Stories och fynda ett par rejält tjocka ollar, längtar efter tunna blommiga siden blusar men det lär väl ta ett tag känns det som. I Paris ska det snöa.

IMG_6111_Snapseed

När jag gick ner i källaren hittade jag mitt lilla skrangliga fikonträd med nya späda skott, det är väl ändå ett tecken på att våren är på väg och att det finns hopp om ljusare tider. Väntar nu bara på lite sol, de gulbleka bladen kan behöva en rejäl dos med klorofyll, tror det är vad vi alla behöver nu i slutet av gråa Januari.

IMG_6121_Snapseed

IMG_6158_Snapseed

Jag lyssnar och sjunger med Edith Piaf på högsta volym och bockar av det sista på min långa veckolista.

Sous le ciel de Paris
S’envole une chanson
Hum Hum
Elle est nee d’aujourd’hui
Dans le coeur d’un garcon
Sous le ciel de Paris
Marchent des amoureux
Hum Hum
Leur bonheur se construit
Sur un air fait pour eux

 Finns det något härligare än att bocka av det du fått gjort på en lista, vilken befrielse!! Ibland skriver jag till saker jag redan gjort för att genast stryka dom, älskar gamla överstrukna listor, hahaha, sån är jag…

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (0)
PINNA (102)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar