Annons
Annons

Ekologisk hudvård

_MG_1928_Snapseed

För någon vecka sedan slängde jag ut frågan, i detta inlägget, om vad ni vill läsa mer om på min blogg. Jag har förstått att det finns ett stort intresse av naturlig hudvård. Jag gillar att göra mina egna krämer och skrubbs, på så sätt tillför man huden färska nygjorda produkter och jag är säker på att dom inte innehåller en massa skräp som parabener och mineraloljor. Men ibland räcker inte tiden och energin till och då använder jag köpta krämer.

Annons

Jag har några stycken märken som jag gillar extra mycket. Här kommer mina favoriter, håll till godo!

Weledas Cold cream, perfekt på vintern när huden är som torrast. L:A Brukets Morot/Bergamott ansiktsolja vårdar och återupplivar glåmig trött hy. Dr Hauschka ansiktsvatten ger en härlig spänst till huden, den känns uppfriskande och fuktgivande. Aêsop Parsley Seed Facial Cleansing oli är perfekt som makeup-remover, samtidigt som den enkelt tar bort smink så lämnar den huden mjuk och len. När det kommer till ögoncreme har Neals Yard en gel med föryngrande franklincense som är min absoluta favorit. Jag använder sällan samma kräm under en längre tid. Min hy mår som bäst när jag skiftar märken och typer av produkter. Just nu står den nya serien Smart, från Mádara i mitt badrum. Dagkrämen är baserat på ett antioxidantrikt komplex från lav, mossa, ormbunke och daggkåpa. Älskar att den doftar skog och nästan lite åt det maskulina hållet. En ny favorit till familjen helt enkelt!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (6)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar