Annons
Annons

Elle-galan 2017

_MG_9704

Imorgon är det Elle-gala och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig….

_MG_9758

Det är samma sak varje år, jag tänker att detta året ska jag vara ute i god tid… Men nej, kanske är det just lite stress och pressen på att hitta den perfekta ”rödamattan-klänningen” som ska till för att det ska blir bra? Förra året bar jag en klänning av Jennifer Blom då jag och Gustav hostade live sändningen, och här kan ni se några år tidigare…

Annons

 Ingen vidare variation, jag vet men lång svart funkar alltid! I år kör jag live sändningen från Röda mattan tillsammans med Nina Campioni som bloggar för Elle om någon har missat det. So stay tuned, i morgon 18.45 på Elle.se kommer ni att få hänga med på Sveriges största, lyxigaste och roligaste modefest!

_MG_9745_Snapseed

Bara ett bekymmer nu… VAD SKA JAG HA PÅ MIG???

serialsue-trial-1-1.regular-1

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar