Annons
Annons

En blåvit dröm

Desktop copy

Varma stengolv, leende människor och den mest otroliga utsikten jag någonsin sett.

IMG_4963_Snapseed

Dagarna som flyter samman i en varm bris av kravlös ledighet, där det största beslutet är om man ska dricka en Mythos eller ett glas vitt vin till greksalladen.

Annons

Lyckan att stosa runt i endast bikini och silkes-kimono en hel vecka, som dessutom matchar havets intensiva färg.

Desktop

Santorini och Oia var allt jag hade önskat.

IMG_6743_Snapseed

300 meter över det Egeiska havet och med utsikt över vulkanen fick jag en underbar vecka för att ladda batterierna inför hösten. Kom hem utvilad och med solbrända kinder men som så ofta blev det något av en liten krash-landing i vardagen när jag kom tillbaka med familje-logistik, fördelsedagskalas och skolstart.

IMG_5025_Snapseed

Men lugnet och den intensiva färgen av havet sitter fortfarande kvar, när jag sluter ögonen är det blått, blått, blått.

 Kommer att visa lite fler härliga bilder av ett av mina absoluta favorithotell, kräver ett eget inlägg!!

Stay tuned.

serialsue-trial-1.regular

DELA (20)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar