Annons
Annons

En favorit i New York

IMG_1820_Snapseed

Som ni säkert förstår så tar jag väldigt mycket foton, många fina och tredubbelt så många fula som aldrig kommer att användas till någonting! Då och då strejkar datorn och då finns det bara en sak att göra, sålla, gå igenom fotona, radera och spara dom som är något att ha på externa hårdiskar… Mitt i denna process kom jag över några bilder från ett av mina favorithak i New York som jag tänkte dela med er!

IMG_1760_Snapseed

Mysigaste Freemans i East Village har allt jag gillar…

IMG_1808_Snapseed

Långa slitna plankbord med plats för ett helt kompani,

IMG_1769_Snapseed

charmigt avskavda väggar i pastell med mörka porträtt på okända människor som hänger lite lagom snett,

IMG_1796_Snapseed

God gratinerad ”Maccheroni and cheese” kan väl knappast någonsin bli fel?

IMG_1772_Snapseed

I nästa köksprojekt vill jag ha en zinkbardisk precis som denna.

IMG_1783_Snapseed

Opretentiös dekoration, kolla in bikupan till vänster!

IMG_1805_Snapseed

Gillar att det känns som att man stegat in någons vardagsrum, super hemtrevligt!

IMG_1803_Snapseed

IMG_1757_Snapseed

Och kanske är det för att jag bott i välordnade Sverige ett par år nu som jag känner en viss svaghet för elektriska härvor som denna!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar