Annons
Annons

En favorit

IMG_0917_Snapseed

Vaknade upp denna soliga måndag med en liten vårhälsning från en blomma på bar kvist. Det är något av det finaste jag vet när magnolian kickstartar våren med att slå i blom!

IMG_0883_Snapseed

Utanför mitt köksfönster har jag ett gigantiskt magnoliaträd som är fullt av små insvepta knoppar som bara väntar på att solen ska hjälpa dom i blom. Mycket varsamt skär jag av små kvistar som jag tar in i värmen och hjälper på så sätt våren lite på traven..

IMG_0914_Snapseed

Denna gången tog det en väldans tid för den att slå ut, antagligen för vi har haft det så kallt i huset hela helgen. Något knas med värme-systemet så det kändes som att vakna upp i en stor kyl imorse… Har just nu en tekniker i källaren som jag hoppas ska få ordning på det där!IMG_0905_Snapseed

Med lite franskt lyxigt, salvia diskmedel från Astier de Villatte kommer nog måndagsdisken i kalltvatten kännas lite roligare. Ny vecka, nya tag…

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (5)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar