Annons
Annons

En gala att minnas!

Screen Shot 2017-01-17 at 11.17.19

Så var årets härligaste modefest avklarad! Det var nog det bästa galan på länge, stämningen var på topp och aldrig har jag sett så många välklädda svenskar på en och samma tillställning!

Efter en ganska stor klännings-ångest bar jag tillslut en genomskinlig Ida Sjöstedt klänning i svart spets som var super läcker.

Annons

Spets var väldigt hett på den röda mattan i år, kolla in alla vackra sagolika klänningar här! Smyckena jag bar kom från Ole Lynggaards kollektion Nature.

Screen Shot 2017-01-17 at 11.18.04

Jag och Nina Campioni rapporterade live från den gula mattan, kika in på Elle för ”the best of the best dressed 2017”. En två timmars lång sändning med ursnygga gäster som alla verkligen tagit i lite extra i år då Elle firade 20 års jubileum! Innan jag och Nina drog i gång med att håva in kändisar från mattan han jag svida om till en enklare klänning som kanske var lite mer min stil och som jag framför allt var super bekväm i hela kvällen under festen! Den vita långa plisserade klänningen kom från Stylein.

Screen Shot 2017-01-17 at 11.25.04

Jag och stilkonen Ingmari hann snacka en stund i vimlet innan jag och Adina skakade loss i H&Ms photoboot, kika in här, ha ha ha!

Ja, vi hade lika roligt som det ser ut, tack Elle för en fantastiska gala!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar