Annons
Annons

En hemlis

IMG_2344_Snapseed

 

Jag vill berätta en hemlighet, jo det är lite av en hemlis eller snarare en sannig som alla inte riktigt tagit in… Kvinnlig vänskap är nog meningen med livet. Det låter kanske lite överdrivet men det är dina kvinnliga vänner och relationer som bär dig igenom livet och gör det lite lättare att andas och gå rakryggad. I Fredags flög dom in, en från Oslo, en från London och en från Stockholm. Jag har delat säng med detta gänget i helgen och vi har haft det precis lika mysigt som det ser ut som på bilderna. Det jag älskar är att även om vi inte setts på väldigt länge så är det så enkelt att fortsätta där vi slutade sist. Tiden som passerat har ingen betydelse, lite som om den stått still samtidigt som det har hänt så fruktansvärt mycket i alla våras liv.

 

Annons

 

IMG_9719_Snapseed

IMG_9720_Snapseed

IMG_9729_Snapseed

IMG_9731_Snapseed

IMG_9647_Snapseed

IMG_9651_Snapseed

Hela helgen susade förbi i en skön dimma av matlagning, djupa diskutioner om livet, vitt vin, morgonjogg med dopp i havet, yoga på terassen, varmt chagate, härlig musik, mycket skratt, sena kvällar och en massa, massa skitsnack om allt mellan himmel och jord.

IMG_9716

IMG_9670_Snapseed

Och så klart drog jag med dom till mitt absoluta favoritställe i Malmö, Kallis. Det blir alltid ett obligatoriskt besök där när man hälsar på mig! Sola naken på trädäcket för att sendan trotsa kroppens mostånd, hoppa i det blå och övergå i en annan existensform. Finns inget bättre än att omslutas av det kalla havet, det är beroende och begärframkallande. Jag har lovat mig själv att bada i havet varje dag HELA sommaren, so far so good!

IMG_9735_Snapseed

Jag tror att det är kvinnors förmåga att bygga meningsfulla relationer med varandra utan deras män lätt kan ses lite som suspekt, på gränsen till hotfullt och därför ibland kan förlöjligas, Det är inte utan anledning som ord som kafferep och syjunta väcker negativa associationer än idag. Jag har bestämt mig för att bli bättre på att ta hand om mina kvinnliga relationer, mer Syjunter och mer kafferep till folket!!!!

Tack mina kära för den underbara helgen jag fick dela med er!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (44)
PINNA (0)

11 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar