Annons
Annons

En höst-makeover i matt grå

IMG_6351

Solen skiner och det är fortfarande varmt. Hösten gör sig dock påmind när man kikar ut i trädgården, mitt kastanjträd börjar att skifta i gult och gräsmattan är full av halvruttna äpple som ingen hunnit plocka upp. Nu går det fort, snart ska fokus ändras från ute till inne och jag tänker jag ska börja med att ge mitt gamla vita bord en höst-makeover.

IMG_6356_Snapseed

När jag fastnar för en möbel så får den hänga med tills slutet, köper sällan nya möbler, men visst kan även jag tröttna på att ha samma möbler runt mig. Ett smart sätt att förnöja på är att måla om!

IMG_6370_Snapseed_Snapseed

Annons

IMG_6363_Snapseed

Mitt blanka vita bord som jag köpte i Rom för 9 år sedan har varit med om en hel del. Det har fått stryk av både flytt och varma popcorn-grytor och lasagne-formar som lämnat bittra minnen i lacken. Kände att det var dags att ge bordet en rejäl makeover! I den mattaste av de mattaste färgerna målade jag om bordet men en roller för att få så jämnt resultat som möjligt. Kritfärgen                 L´Authentique är underbar att måla med och torkar på ett kick!

IMG_6420_Snapseed

Lagom höstligt och murrigt, älskar den mörka valnötsfärgen till den nya matta gråtonen Lood.

IMG_6441_Snapseed

En perfekt blogg-bakgrund dessutom! Ser fram emot lugna höstdagar uppkrupen i soffan med dessa små mini-deckare från Novelix. Ska bara bli klar med min renovering först…

serialsue-trial-1.regular

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar