Annons
Annons

En påsk som gick till historien

76c6e9da89737c24186f725232785bbf

Vi hade planerat en mysig påsk hemma med äggmålning och chokladjakt i trädgården med barnen, en påsk för återhämtning, glädje och kärlek…Det blev inte alls som jag tänkt mig!

Det är alltid svårt att veta hur personligt och hur mycket man vill berätta här på bloggen men jag kan liksom inte skriva om något annat och låtsas som att allt är bra när det känns som om hela mitt liv och min familj ligger i spillror, det blir bara falskt och ytligt!

Denna helgen flyttade ångesten i mitt bröst och jag fick för första gången i mitt liv känna den djävulska klumpen och svårigheten att andas när paniken grep tag i mig, när jag fick svart på vitt på alla lögner, hemligheter och all falskhet som funnits inom min familj.

Annons

Samtidigt som man bara vill skrika och gråta försöka att hålla en glad mask inför barnen och fira påsken som dom längtat efter så. Det har varit en jobbig period och detta som kom fram i helgen var nu droppen som fick min bägare att rinna över och ta ett beslut.

Jag vet inte om jag kommer att skriva något mer om detta här på bloggen, det har liksom aldrig varit min grej att dela med mig av riktigt personliga tankar här. Jag får helt enkelt se hur allt kommer att kännas. Vi har en lång och kämpig resa framför oss, 16 år av äktenskap, tre barn och ett helt liv som ska delas i tu.

Jag försöker se ljuset, jag värdesätter allt fint jag har i mitt liv, jag är en så otroligt privilegierad människa. Jag har tre underbara friska barn, en fantastisk stöttande familj och fina vänner. Innerst inne vet jag att allt kommer att bli så bra, detta är bara början på något mycket bättre för jag vet att jag är värld det absolut bästa!

Jag hoppas att din påsk var bättre än min!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (42)
PINNA (99)

53 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar