Annons
Annons

En växande grön vägg

_MG_9673 (1)_Snapseed

Jag har två bredbladiga murgrönor som trivs väldigt bra i mitt svala och ljusa sovrum. Min ambition är att dom ska fylla hela min sovrumsgavel och skapa en grönskande ridå ändan upp till taket!

_MG_9682 (1)_Snapseed

 När jag köpte huset så var gaveln igensatt med moderna fönster och en 90tals ytterdörr som ledde ut till balkongen.

Annons

Men om man tittade på original väggen så kunde man se att det tidigare suttit ett stort försterparti där. Uppe på vinden hittade jag sen gamla spegeldörrar och enkel-kopplade fönster. Dessa tog jag med till Snickeribolaget och dom kopierade och gjorde ett exakt likadant parti som originalet. Allt målades sen i linoljefärg enligt konstens alla regler och beslagen kommer ifrån Byggfabriken. Du kan läsa mer om dessa duktiga snickare här!

_MG_9678 (1)_Snapseed

Vem vill väl ha opraktiska dubbeldörrar och enkel-kopplade fönster?? JAG  VILL och jag är så otroligt glad att jag stod på mig och fick det precis att se ut så som huset såg ut då det byggdes 1909.

Nu lite ny jord åt murgrönan, gödning och mycket kärlek så hoppas jag på att väggen kommer vara täckt efter sommaren slut. To be continued..

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar