Annons
Annons

Firad på bästa sätt.

IMG_3612_Snapseed

Att vakna av skönsång, kramar och frukost på sängen är nog det absolut bästa med att fylla år. Nu sov jag ju inte jätte djupt om jag ska vara ärlig. Hörde en massa rumsterande och tassande runt i köket när frukosten skulle fixas av dessa tre små underbara varelser.

IMG_3567_Snapseed

När frukosten var uppäten var det uppvisning, dans och ännu mer sång!

IMG_3572_Snapseed

Denna lilla tjej alltså…

IMG_3592 (1)_Snapseed

The Giant White” blev levererade igår, väldigt lägligt. En långhårig Beni Ouarain, mysigare matta får man leta efter. Mjuk, fluffig och helt underbar, bättre present kan man inte få!

IMG_3508_Snapseed

Men det absolut bästa med att fylla år just idag är att nu står min Prakt Magnolia i full blom. Hade hoppats på att grilla till min familj ikväll på terassen men väderprognoserna ser mörka ut. Vi spar det till helgen!

Nu ska jag fortsätta njuta och fira den första dagen på ännu en 365 dagars resa runt solen.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (97)
PINNA (1)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar