Annons
Annons

FYN

IMG_0998_Snapseed

Var och käkade lunch på FYN med en kompis förra veckan, ett ställe jag helt missat! Det första som slår en när man kommer in är de ljusa och luftiga lokalerna, det andra att 95% av gästerna sitter med en Mac och jobbar medan dom smuttar på en halvkall kaffe. Detta passar mig utmärkt eftersom även jag har problem med att fokusera på jobb jag behöver få gjort när jag sitter på mitt kontor hemma.  Ni kanske känner igen er? När man helt plötsligt börjar se spindelnät, torra krukväxter, smutstvätt-högen som växt, obetalda räkningar och olästa tidningar som bara ligger där och vill bli lästa! I fredags satt jag här och jobbade ett par timmar och fick faktiskt en massa saker gjorda utan att bli distraherad.

IMG_0982_Snapseed

Det är vegetariskt som gäller, man satsar på bra råvaror och det ska alltid finnas hälsosamma alternativ. Lokalerna är underbara med gigantiska fönster ut mot Ronnebygatan och Falsterbogatan.

IMG_0979_Snapseed

Kakorna är klassiska som dammsugare och chokladkaka, vilka bakas på plats efter Amandas mammas recept. Amanda är en av de nya ägarna, som tillsammans med Albin, snabbt har återinvigt detta populära café som förut hette Chez Madame. Och brödet kommer från Söderberg & Sara, en annan nykomling på Västra Sorgenfri.

IMG_0962_Snapseed IMG_0971_Snapseed

Jag käkade en krämig majssoppa, helt godkänd.

IMG_0986_Snapseed

Det finns långa bänkar på uteserveringen som gör att man längtar om möjlig ännu mer efter vårsolen!! Namnet FYN syftar på den danska ön, där bland annat Odense ligger. Orsaken är att ägarna låter sig inspireras av Fyn och gillar känslan som finns där. Här ska det vara avslappnat, enkelt och det tycker jag dom har lyckats med!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar