Annons
Annons

Gör det själv

start_img_2

Sitter och klickar hem lite saker till mitt skönhetsskafferi och blir både glad och lite arg när jag browsar igenom  Organic Makers webbutik! Glad för att jag hittar allt jag vill ha till min hud som leror, oljor och vaxer som dessutom är ekologiska, miljövänliga och fairtrade.

lip_color_organicmakers-672x448

Arg (läs avundsjuk) blir jag mest när jag tänker på att det är precis den här affärsidén jag har gått runt med nu ett bra tag, och inte lyckats sätta i verk…. Att vem som helst ska kunna laborera fram sina egna skönhetsprodukter och på så vis ha koll på vad det är vi smetar på våra kroppar är super!

Bakom denna briljanta affärside står Josefin Kvist och Daniel Carlsson som även driver Organic Oil Company. På deras hemsida kan man läsa Josefin berätta,

” Vi vill ha riktigt bra ekologiska råvaror med en helt och hållet spårbar bakgrund. Råvaror från odlare som brinner för sin råvara, som är stolt över sina odlingar och ekologiska principer är precis vad den här världen behöver. Eller fair trade projekt där mindre kollektiv får hjälp att sälja sina produkter där de efterfrågas. Någon som är väldigt roligt är när en leverantör förstår (efter Daniels många frågor) att det ekologiska är lika viktigt för oss som för dem, att vi inte som många andra bara är ute efter en stämpel som det står ekologiskt på. De leverantörer som suckar och stönar när vi ställer för många frågor om ursprung och ekologi faller bort direkt!

Vi vill att det ska vara enkelt och självklart att välja ekologiskt. Förstår man innehållet i de produkter man använder dagligen, är det också lättare att göra ett medvetet val. Så vi tror och hoppas att fler kommer att upptäcka hur inspirerande och lustfyllt det är att tillverka sin egen bashudvård!

kakaosmor_bodybutter-1024x708

 

Kolla in recept bloggen, jag är i himmelriket!

Heja heja säger jag!!!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Organicmakers

Annons
DELA (33)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar