Annons
Annons

Gör om ett pojkrum

 

 

Före:

unnamed

unnamed-2

Dessa bilderna fick jag mailade från en mamma och en 8 årig kille som ville få sitt rum omgjort!

Här kommer resultatet…

IMG_4599_Snapseed

IMG_4590_Snapseed

IMG_4617_Snapseed

IMG_4593_Snapseed

IMG_4624_Snapseed

Vilken skillnad va? Genom att smyga in lite färg och organisera för en bra förvaring blev det riktigt snyggt tillslut.

Annons

Sängkojan är underbar, behöver jag säga att mina killar också vill ha en likadan!

Föresten är detta fina hus som ligger i Gamla Åkarp till salu, är du sugen kika in här!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (415)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar