Annons
Annons

Gula blad, längtan och Little Remix

_MG_0321_Snapseed

Så hälsar jag första Torsdagen i November välkommen. Jag älskar denna månaden, speciellt när det bjuds på sol, det är något fint med att befinna sig mittemellan höst och vinter. Huden har inte hunnit bli likblek, minnen av sommarens varma solstrålar sitter fortfarande kvar i huden.

_MG_0356

Och så länge bladen sitter kvar på träden är jag nöjd..

_MG_0335_Snapseed

Dessa bilderna tog vi förra veckan när Birdie och jag invigde våra nya jackor från Designers Remix. När jag såg den lilla matchande pälsen på Little Remix kunde jag inte motstå den. Minime and me!

_MG_0352_Snapseed

Nu börjar det kännas i mamma-hjärtat, barnen har varit bortresta sedan i Måndags och jag är inte van vid att vara utan dom under så lång tid… Det är en dubbel känsla det där med att vara barnfri. Visst är det underbart att få tid till sig själv, inte behöva passa tider och leva med klockan som slav för en vecka men gud vad tyst och ensamt det är i huset. Nedräkningen har börjat!

serialsue-trial-1.regular-1

Annons
DELA (17)
PINNA (0)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar