Annons
Annons

Haymarket by Skandic och Ek pr & komunikation

IMG_7419_Snapseed

Jag tog ett tidigt plan upp till Stockholm i Onsdags. Hade ett par möten under förmiddagen sen mötte jag upp

Annons

Mia och Hanna på Taverna Brillo för lite lunch. Resten av dagen sprang Mia och jag runt i showrooms, kände och tittade på fina nyheter inför sommar 2017.

Desktop1

Sen eftermiddag checkade jag in på pampiga Haymarket by Skandic på hötorget. Underbart att kliva in i 20talets elegans och optimism.

IMG_7181_Snapseed

Fick ett fint hörnrum som var inspirerat av Greta Garbo och Lady Gaga. Kul mix,  det lite magiska filmiska i kontrast med det moderna kosmopolitiska.

IMG_7215_Snapseed

En av de viktigaste sakerna när jag väljer hotell-rum är just utsikten, här fanns det inget att klaga på. Älskar Hötorgets myller och det vackra blå konserthuset.

Desktop1 copy_Snapseed

IMG_7149_Snapseed

I rummet väntade en välkomst-present från Ek pr & kommunikation. Jag var nämnligen inbjuden till deras blogg-middag tillsammans med en massa andra inspirerande människor.

unnamed_Snapseed

Ett sminkbord borde man ju skaffa sig, vilken grej alltså. Slängde på lite rött läppstift som är mitt bästa partytrick. Det och höga klackar funkar alltid när jag ska förvandla en vardags outfit till fest! Mötte upp Daniella, Kristin och blogg-gänget från Sköna hem.

2hay-market_kristin_Lagerqvist-6-900x600

Promenerade bort till Ekpr där middagen hölls och Kristin förevigade oss innan vi gick in.

IMG_7237_Snapseed

Kikade runt lite innan middagen startade som serverades av Pom & Flora.

Desktop1 copy 2

Mycket fina sammets kuddar, linne och härliga printade siden-kimonos.

IMG_7260_Snapseed

Till bordet hade jag Andrea Brodin som även var moderater för kvällen. Under middagen fick vi bekanta oss lite mer med Pipolos Bazaar, Dirty Linnen, A.Nordin, Piqmo och Muubs. Super spännande att höra om alla varumärkens historier.

Desktop1 copy 3

Maten var inte bara god den var även anti-inflamatorisk och desserten serverades RAW, helt i min smak! Super kul att träffa alla kreativa och inspirerande mode och inredingsbloggare. Det var verkligen en toppen kväll!

IMG_7321_Snapseed

Sov som en kunglighet i mitt fina rum. Tog sovmorgon och vaknade av torghandeln utanför.

IMG_7359_SnapseedIMG_7376_Snapseed

Desktop1 copy

Käkade en lång, god frukost för att sen bege mig hem till Malmö och mina små.

IMG_7421_Snapseed

Tusen tack Madeleine Ek på Ekpr och Hay Market by Scandic!

serialsue-trial-1.regular

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar