Annons
Annons

Hejdå julen

IMG_5783_Snapseed

Amaryllisen är överblommad, vattnet till den lilla granen har surnat, den stora granen står forfarande utan ett bar på golvet men den gröna färgen går mer i gulbrunt…  Lika härligt det är att ta fram och pynta till jul lika skönt är det när det åker ut. Efter mörka december blir dagarna äntligen längre. Nu blir vi piggare, nyttigare och mer sexuellt aktiva har jag läst någonstans, kan det stämma?

IMG_5795_Snapseed

Men visst blir det väldigt tomt utan allt julpynt, en del saker får hänga med ett tag till som alla små kransar som faktiskt är fint året runt.

Annons

Och stjärnorna som lyser upp i alla fönstren, livsfarligt att ta bort dom redan det är alldeles för mörk ännu. Dagslängden ökar under januari med 1 timme och 46 minuter, det låter ju bra tänker jag.

IMG_5761_Snapseed

Kulor, pynt, stjärnor åker dock ner i källaren tills nästa år.

IMG_5763_Snapseed

Är så glad för årets nykomlingar, levande julgransljus och hållare från Byggfabriken.

IMG_5772_Snapseed

Och den fina stjärnan som min mormor hade exakt likadan.

Ute stormar det, hela huset knakar och jag tänker bädda ner mig i sängen och se den sista delen av dokumentären om Astrid Lindgren, har du inte sett dom är det verkligen att rekommendera.

Fin helg på er!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (1)
PINNA (1)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar