Annons
Annons

Helg mitt i veckan!

IMG_0666_Snapseed

Visst är Maj den absolut bästa månaden på året? Allt nytt spirande liv, alla blommor och helgdagar…

IMG_0702_Snapseed

Denna våren kommer att gå till historien, jag har aldrig i mitt liv haft så mycket att stå i som de senaste månaderna.

Annons

Mycket bra, roliga saker och en massa super jobbiga. Livet! Jag har nu bestämt mig för att bli bättre på att boka in blanka dagar i min kalender, dagar då jag tänker göra så lite som möjligt eller bara det som faller mig in för stunden utan en massa måsten.

  IMG_0680_Snapseed

Som idag, då vi skrotat runt i trädgården, krattat upp alla magnolians blomblad från marken, petat ner några blomkrassefrön, bakat en god kaka och bara njutit av solen.

IMG_0690_Snapseed

I morgon spelar jag in vårt sista avsnitt för trädgårdstisdag innan vårt sommaruppehåll och det ska bli skönt när allt lugnar ner sig lite. Till helgen åker jag till Österlen på en liten bloggträff med bästa tjejgänget, can´t wait!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (1)
PINNA (1)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar