Annons
Annons

Helgen

IMG_6997_Snapseed

Har hängt hela helgen med mitt favorit-crew..

IMG_6648_Snapseed

Jag har varit en ganska tråkig mamma denna helgen, har mest städat och sorterat. Sorteringen har resulterat i 8 sopsäckar fulla med saker vi inte använder, leksaker, böcker, kläder och andra prylar.

Annons

Ska försöka att boka ett bord på Drottingtorgets loppis nästa Söndag. Vore fint om alla avlagda saker hittar ett nytt hem! Men mellan varven har vi hunnit med att fika och visst blev det äppelpaj igen, barnen börjar tröttna på alla äpple..

IMG_6658_Snapseed

IMG_6627_Snapseed

Det bästa mina kids vet är att var hemma och bara ta det lugnt. Och visst är det härligt att alla bara får vara och göra det dom känner för..

IMG_6636_Snapseed

IMG_6925_Snapseed

Det har inte bara städats och organiserats, det har även saftats, syltats och bakats i helgen…  Nu har vi äpple-kanel-ingefära marmelad för ett år framåt. Tänker att nu måste det väl ändå vara slut på äpplena men, nej trädet är fortfarande fullt!!

Några recept-förslag som kräver mycket äpple?

serialsue-trial-1.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar