Annons
Annons

Hemma hos Krickelin

Jag är nog sist på pucken med att visa bilderna från Kristins hem. Genom bloggen känns det som jag hänger i Kristins kök varje dag, känner mig hemma i de flesta rummen. Konstigt hur annorlunda det kan kännas när man kommer till ett hem som man aldrig satt foten i men ändå känns så bekant…

Älskar hur hon fått till sin tavelvägg, det ger en sån härligt karaktär till rummet.

Vart man än tittade fanns det någon tjusig detalj och något fint att vila ögonen på.

Som sagt är jag inte den första (och säkert inte den sista) som har plåtat och delat bilder från detta underbara hem.

Jag och Kristin delar kärleken till gröna växter och jag blev super imponerad av hennes tre enorma Doktor Westerlund. Skulle ta med mig en stickling hem men i alla hast när vi skulle åka glömde jag.. Det var kanske bra för då kommer jag nog tillbaka snart igen och nyper av ett par tre!

Solen sken och var det kanske årets första riktiga vårdag. Det bjöds på smarrig lunch i växthuset och nu längtar jag ännu mer efter ett eget hus att plantera och njuta i.

Annons

Vad ska man ge en person som har allt? 9 olika sorters tomatplantor så klart!

Tusen tack för besöket Kristin, du är en stor inspiration!

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar