Annons
Annons

Höstbestyr

IMG_4334_Snapseed_Snapseed

Den andra September, solen skiner men det känns att det är höst i luften. Jag älskar allt med hösten, gillar att gå  in i nästa fas och skörda det man lagt tid och kärlek på under våren och sommaren.

Det blev en hel del smågurkor, nu är dom inlagda och har vi har så vi klarar oss hela vintern. Är så nöjd med min lilla rostfria vagn som jag räddade från skroten förra veckan! En perfekt, extra avställningsyta som alltid behövs när man fixar och lagar mat, eller en super snabb silverambulans som den tjänstgjorde som igår kväll när barnen fick syn på den, hjälp!

Nu har jag gräsmattan full av äpple som bara ligger där och väntar på mig, kanske blir det en laddning i torkugnen i eftermiddag;)

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons
DELA (0)
PINNA (4)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar