Annons
Annons

Hotel With Urban Deli

_MG_6059_Snapseed

Jag älskar verkligen Urban Deli, det är som att få en budgetresa till New York, trendigt, lite stökigt och med en ekoprofil. Ett bra konceptet med krog, bar och delikatessbutik i ett!

Desktop5 copy 4

_MG_6049_Snapseed

 Gillar den öppna och vänliga atmosfären och den unika blandning av människor i alla åldrar och typer som hänger på Kafét. När jag fick höra att Hotel With hade öppnat på Sveagatan 44 i samarbete med Urban Deli blev jag nyfiken så jag bokade rum och bodde över när jag var uppe i Stockholm i måndags.

Desktop5 copy

Annons

_MG_5975_Snapseed

Hotellrummen är väldigt speciella eftersom dom är belägna under marknivå vilket betyder att dom är befriande från störande ljud och solljus. Gillade den enkla urbana designen, färgerna och materialvalen. Ett plus i kanten för den snabbaste hotell-WiFi-n jag varit med om, sånt man uppskattar som bloggare;)

Desktop5 copy 2

När jag väljer hotellrum brukar det viktigaste för mig var utsikten, det var inget jag behövde oroa mig för här! Jag var lite rädd för att rummen skulle kännas klaustrofobiska men tvärtom kändes det mysigt att krypa in och sova i det mörka, tysta rummet. Sov skönt i den mjuka sängen med de exklusiva sänglinnena.

_MG_6165_Snapseed

_MG_6144_Snapseed

Frukost buffén hade allt man kunde tänka sig allt i från det klassiska ägg, bröd, müsli till fräscha juicer och Raw food!

Desktop5 copy 3

thumb__MG_6180_1024_Snapseed

Jag och syrran smider framtida planer, de mest kreativa mötena är just frukostmötena eller hur?

_MG_6010_Snapseed thumb__MG_6186_1024_Snapseed

_MG_6037_Snapseed

Bra location, skönt häng och kul design. Jag kommer gärna tillbaka och bor här igen!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (77)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar