Annons
Annons

Hyacint-mossbollar

_MG_8445_Snapseed

Vi klarade oss igenom helgen med födelsekalas gånger 2, lill-julafton och gymnastik uppvisning.. Idag pustar vi ut, vi har jullov och ett gäng hyacinter att göra något fint av!

_MG_8451

Jag tror att Hyacinten är min favorit julblomma. Jag älskar den för dess underbara doft och sin vackra lök. Allt hyacinten behöver finns i den lilla löken, visst är det fantastiskt! Jag tycker dom är som vackrast innan dom slår ut så jag håller dom svalt och vattnar sparsamt.

_MG_8457_Snapseed

Jag skalar bort det mesta av jorden som kommer med i den lilla krukan och sveper mossa runt om löken.

_MG_8472_Snapseed

Virar lite floristtråd runt om knytet så att mossa håller sig på plats.

_MG_8486_Snapseed

Lite grovt snöre, visst blir dom fina som en hängande string garden?

_MG_8505_Snapseed_Snapseed

Annons

_MG_8510_Snapseed

Men allra finast tycker jag nog dom är tillsammans på en grov tallrik! Tallriken har jag gjutit själv, titta här! När Hyacinten blommat över klipper jag ner blomster-ställningen och planterar ner lökarna i en kruka med jord. Jag vattnar sparsamt så länge bladen är gröna, när dom sen vissnar kommer jag förvara dom i källaren till det är dags att plantera ut dom i trädgården. Kanske kommer dom inte klara att blomma redan första våren men bara dom inte ruttnar bort så kan man sen räkna med blomstrande hyacinter flera vårar framöver. Det är värt ett försök!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (45)
PINNA (4)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar