Annons
Annons

Hypericum perforatumm

IMG_9913_Snapseed

Sommaren 2015 har varit en väldigt händelserik sommar. Massa härliga resor, roliga jobbprojekt och spännande möten med nya människor. 2015 var också sommaren jag fick smak på löpning. Har alltid trott att löpning, det är inget för mig. Det var min syster som drog med mig i löpspåret och tvingade mig ut på en 3 kilometers runda… ”Trotsa blodsmaken i munnen och skit i att du har håll i sidan så du tror att du ska svimma, du måste bara över tröskeln”. Och det var faktiskt ganska lätt när jag äntligen kom över den jobbiga mjölksyran och sakkta men säkert lade vi på en halv kilometer i taget och WOW, vilken effekt löpningen har!! Lättheten inombords som uppstår när man flyger fram i löpspåret. Euforin som breder ut sig från tårna ända upp till hjässan. Stressen som tidigare hängt över en, men som lyfter. Jag är helt lyrisk, ofta vaknar jag och känner att det är det enda jag vill gör… Springa, vem hade väl trott det?

 IMG_9924_Snapseed

Den sista biten av min löprunda går igenom en liten skog och där stannar jag alltid till och plockar det som naturen bjuder på. För ett par veckor sedan var det Johannesörten som stod i blom, som nu när är torkad och som jag gör te på om kvällarna. Ångest lindrande, hjälper vid nervositet och insomningen, behöver jag berätta att jag sover som ett litet barn dessa nätter. Tistlar, maskrosblad är en annan ny favorit som jag gärna slänger ner i min morgonsmoothie. Att starta dagen på allra bästa vis!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar