Annons
Annons

I mitt kök

IMG_7607_Snapseed

Vid min granitvask står lyxiga tvålar från Victor Vaissier.

IMG_7601_Snapseed

Den fina skålen lite small flower är ett perfekt ställe att förvara min ingefära på. Jag startar varje morgon med ett stort glas varmtvatten med en massa ingefära och citron i.

Annons

Helst ska det drickas långsamt men det är inte varje morgon det funkar….

IMG_7600_Snapseed

Om bara vädret tillåter ska jag även ta upp min gamla rutin med en lång promenad längst havet och om Juni bara vill bli liiite varmare så ska det bli dagliga dopp i havet med!

Jepp, nu börjar snart sommarlovet och hejdå tidiga skolmorgnar och läxor, vet inte vem som är gladast för lovet, jag eller kidsen?!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (2)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar