Annons
Annons

#Influencermeetup2017

_MG_2088_Snapseed

I den här sköna sängen vaknade jag i morse, på Hotel Eggers i Göteborg!

_MG_2080_Snapseed

I går organiserade Frida på Trendenser en fantastisk heldag med intressanta föreläsningar, middag och mingel. Jag är så imponerad av Frida som lyckats driva upp sin blogg till ett stort och inflytelserikt företag.

Annons

Ett stort tack till dig Frida som alltid inspirerar och bjussar på dig själv och din framgång! Gillade också Sofi Fahrmans föredrag där hon berättade om hur hon kämpat för att ta sig dit hon är idag. Sitter på tåget mot Malmö nu och laddar ner Sofis nya app Left or Right, en super kul idé!

_MG_1982_Snapseed

Älskar att bo på hotel med historia. Bland sammet, brokiga tapeter och antikviteter känner jag mig hemma. Kolla hur fint jag matchar mitt rum i min sammets kimono;)

_MG_1979_Snapseed

_MG_2016_Snapseed

_MG_2138_Snapseed

Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell, och man kan verkligen känna all historia som sitter i väggarna.

_MG_2107_Snapseed

_MG_2121_Snapseed

Det bästa med att gå på sådana här tillställningar är att man kommer i kontakt med så många kreativa och inspirerande kvinnor (för ja, vi var nog 98% kvinnor igår). Här käkar jag frukost med mina fina vänner Kristin och Mia.

_MG_2096_Snapseed

Efter en lång härlig frukost blev det ett lunchmöte och en tur i Göteborg. 4 favoritstop som ni säkert känner till…  Men mer om det i morgon!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar