Annons
Annons

Inspiration

 

IMG_4466Jag letar höstinspiration och när jag tänker höst så ser jag en ljus sådan framför mig, jag vill klä mig i få färger ton i ton och lager på lager i mjuka material. Jag har börjat att rensa ut mig garderob, och jösses vad man hittar när man börjar att gräva! Denna hösten vill jag gräva mer där jag står och se till vad jag redan har innan jag sträcker mig efter nya prylar.

Annons

Jag ska ägna mig åt att rensa, slänga, skänka och behålla det jag verkligen gillar i min garderob. Något nytt ska det nog bli också för det handlar ju inte om att inte köpa några nya saker alls, det handlar om att köpa nya saker av rätt anledning. Inte för att det regnar och jag har bråkat med min man eller haft en dålig dag! För visst gör vi alla det ibland, köper något fullständigt onödigt som ett vackert bokmärke i mässing som en liten tröst för stunden..

IMG_4464_Snapseed

Jag vill yoga och laga god och näringsrik mat, se höstfärger, omge mig av gröna växter, jag vill resa till när och fjärran denna höst! Jag vill inspirera er, mina läsare här på bloggen och för er som väntat på att få se mitt hem publicerat behöver inte vänta mycket längre nu! Den 2 Oktober, i nästa nummer av Elle Decoration kommer lite inspiration från mig och mitt hem.

Evviva l´autunno

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (6)
PINNA (0)

8 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar