Annons
Annons

Jag älskar dig ända till sommaren

IMG_4832_Snapseed

Dagens skörd, ett varv i trädgården och eftermiddags fikan är klar, vilken lyx att ha en egen trädgård. Har just avnjutit en kopp med starkt Chagate i solen, huvudet fullt av grubblerier om framtiden och magen full av björnbär, det är fint.

IMG_4843_Snapseed

På mitt lilla bord ligger boken Jag älskar dig ända till sommaren” den fick följa med mig hem ifrån Göteborgs bokmässa i Fredags. Så vacker så det gör ont..

IMG_4850_Snapseed

Denna låten på repeat idag,

peace.

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

 

 

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar