Annons
Annons

Jag lyckades!

IMG_9016_Snapseed

När jag nattade denna lilla ljuva prinsessa i Lördags efter sitt kalas och fick höra att jag är världens bästa mamma som fixat precis ett sådant kalas som hon ville ha, ja då smälter man!

IMG_6024_Snapseed

Tårtan var mitt i prick, den var rosa, det var en Barbie och den var prinsesslik, helt fantastisk tycke alla de 4 åriga tjejerna. Vad dom inte visste var att jag var tvungen att klippa av den stackars Barbiens ben för att den skulle få plats i ett engångsglas i sockerkakans mitthål och för att få rätt midjehöjd till klänningen, ganska makabert och inget jag visade så klart;)

IMG_5911_Snapseed

Men visst blev den allt fin, nästan lite synd att skära upp…

IMG_5921_Snapseed

Jag hittade detta klippet på Youtube och fick inspirationen där ifrån. Jag stylade min Barbie lite annorlunda, hon fick fina smycken och ett annat livstycke men basen är den samman. En helt enkel sockerkaka skuren i tre lager som varvades med vaniljcrème och hallon sen kavlade jag ut sockerpastan som finns att köpa i olika färger på Pandur och Hobby. Inget svårt alls, men väldigt kul att göra!

 IMG_5957_Snapseed

Efter tårtan blev det dansstopp, glittertatueringar och en massa bus!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar