Annons
Annons

Januari

IMG_5694_SnapseedHej kära bloggisar, känns bra att vara tillbaka utvilad till ett nytt år med nya krafter och spännande projekt! Vi tog en vecka ledigt från allt julfirande, bloggande och fotande… Vi åkte till London annandagen och hade en super vecka med massa kultur, sightseeing, bra restaurangbesök och en hel del fish and chips till kidsen… Nyår firade vi med vänner i London längst Themsen där vi beundrade fyrverkerierna från Londoneye, kalla om händerna men varma inombords av allt bubbel och skratt!

IMG_5719_Snapseed_Snapseed

Packar upp det sista ur väskorna, denna gången blev det väldigt lite shopping (som ni kanske förstår med 3 otåliga barn som ressällskap) mest böcker, magasin och en hel del super food och annan spännande mat ifrån Whole Food Market! Men vi är nu alla rika och laddade med spännande upplevelser från vår resa.

IMG_5697_Snapseed

Vi suger ut det sista av julen och jag har aldrig haft en så fin gran, inte ett barr på golvet. Normalt brukar jag vilja slänga ut den redan på nyårsdagen med denna ståtliga kungsgran får gärna stå kvar till tjugondag knut! Hemligheten är att jag glömde att ge den vatten…

IMG_5704_SnapseedDet leks flitigt med årets bästa julklapp!

IMG_5708_SnapseedOch även här är det fortfarande jul och paketerna är inte ens öppnade, bara en…. Cleo var ju tvungen att se efter om det fanns något fint inuti!

Önskar er en fin start på det nya året, nu kör vi!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

DELA (1)
PINNA (8)

7 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar