Annons
Annons

Jul-dvala

_MG_9324_Snapseed

Det känns som vi har hamnat i en jul-dvala. Vi skålar i glögg och äter långa luncher som blir till middagar, spelar spel och ser på gamla filmer. Tiden går så långsamt och de senaste fyra dagarna känns som 4 veckor!

_MG_9298_Snapseed

Annons

_MG_9123_Snapseed

Det bästa med att ha all denna värdefulla tiden är att laga mat och äta tillsammans, älskar att duka upp långbordet och klämma in så många det bara går! Extra kul när man har nytt tjusigt porslin att duka fint med. Älskar mina nya tallrikar från Eva Trio Legio Nova, gillar att tallrikarna är så stilrena.

_MG_9150_Snapseed

Igår rostade jag och Tiago en enorm kyckling efter konstens alla regler, en kyckling som hade tagit en vecka för min lilla familj att äta upp. Så jag bjöd in grannarna för att hjälpa mig att äta upp den!

_MG_9112_Snapseed

Tur jag har så trevliga grannar!!

_MG_9305_Snapseed

Men det som är det allra finaste med att hela familjen är lediga under julen är att det äntligen finns tid för att prata med varandra. Viktigt det där med att stanna upp och att ta sig tid på att lyssna och känna in, på både det lite jobbiga och allt det fina, livet liksom.

_MG_9378_Snapseed_Snapseed

Julen må vara härlig men 4 dagar med total julmys får räcka för mig. Nu är det snart slut-julat här hemma och det är dags att spräcka juldvalan!

Ikväll äter jag upp resterna av det hemlagade julgodiset och dricker ur den sista sladden vinglögg. I morgon tar jag nya tag och dagen kommer att börja med ett 90 minuters bikramyoga pass på HYM, vi kanske ses där??

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar